Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10655
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorКондратенко, Марина Віталіївна-
dc.contributor.authorМуравйова, Олена Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-10-26T18:22:43Z-
dc.date.available2022-10-26T18:22:43Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до спецкурсу "Proper business etiquette" для студентів усіх факультетів / уклад. : Борисова А.О., Кондратенко М. В., Муравйова О. М. Х. : ХДУХТ, 2014. 90 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10655-
dc.description.abstractЗапропоновані методичні рекомендації, призначені для студентів усіх факультетів, мають на меті вдосконалення вмінь та навичок практичного володіння англійською мовою у сфері професійної діяльності. Працюючи з текстами, студенти вивчають роль професійних етичних норм в історії та розвитку людства; теоретичні та методологічні основи адекватної та продуктивної професійної комунікації; основні прийоми налагодження ефективних зв'язків у діловій практиці; розмовні формули для коректного вираження згоди та заперечення; норми етикету, характерні для різних англомовних країн світу.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectетикетuk_UA
dc.subjectділовий етикетuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до спецкурсу "Proper business etiquette" для студентів усіх факультетівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekomendaciyi_do_speckursu_proper_business_etiquette_2014.pdf1.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.