Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10654
Назва: | Стандартизація, сертифікація і метрологія |
Автори: | Малюк, Людмила Петрівна Терешкін, Олег Георгійович |
Ключові слова: | готельно-ресторанне господарство;стандартизація;сертифікація;метрологія;якість продукції |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Терешкін О. Г. Стандартизація, сертифікація і метрологія: опорний конспект лекцій для студентів галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підгототовки 6.140101 " Готельно-ресторанна справа": навчальний посібник; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 159 с. |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику наведено методичні матеріали з концептуальних питань стандартизації сертифікації та метрології продукції (процесів, робіт, послуг), висвітлено їх організаційно-методичні та правові принципи в світі та в Україні. Розглянуто основні нормативно-правові акти, що регулюють проблеми стандартизації, основні правила й прийоми вимірів і обробки результатів, порядок проведення робіт із сертифікації. З урахуванням сучасних методологічних і методичних підходів посібник містить ряд схем, які логічно доповнюють викладений матеріал та полегшують його засвоєння. Наведені матеріали можуть бути корисними широкому колу фахівців в області технічного регулювання, контролю, підвищення якості послуг та харчової продукції із забезпеченням їхньої конкурентоспроможності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10654 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Standardization_OKL_NP_2013.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.