Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10654
Назва: Стандартизація, сертифікація і метрологія
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Терешкін, Олег Георгійович
Ключові слова: готельно-ресторанне господарство;стандартизація;сертифікація;метрологія;якість продукції
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Терешкін О. Г. Стандартизація, сертифікація і метрологія: опорний конспект лекцій для студентів галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підгототовки 6.140101 " Готельно-ресторанна справа": навчальний посібник; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 159 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику наведено методичні матеріали з концептуальних питань стандартизації сертифікації та метрології продукції (процесів, робіт, послуг), висвітлено їх організаційно-методичні та правові принципи в світі та в Україні. Розглянуто основні нормативно-правові акти, що регулюють проблеми стандартизації, основні правила й прийоми вимірів і обробки результатів, порядок проведення робіт із сертифікації. З урахуванням сучасних методологічних і методичних підходів посібник містить ряд схем, які логічно доповнюють викладений матеріал та полегшують його засвоєння. Наведені матеріали можуть бути корисними широкому колу фахівців в області технічного регулювання, контролю, підвищення якості послуг та харчової продукції із забезпеченням їхньої конкурентоспроможності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10654
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Standardization_OKL_NP_2013.pdf1.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.