Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10654
Title: | Стандартизація, сертифікація і метрологія |
Authors: | Малюк, Людмила Петрівна Терешкін, Олег Георгійович |
Keywords: | готельно-ресторанне господарство;стандартизація;сертифікація;метрологія;якість продукції |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Терешкін О. Г. Стандартизація, сертифікація і метрологія: опорний конспект лекцій для студентів галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підгототовки 6.140101 " Готельно-ресторанна справа": навчальний посібник; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 159 с. |
Abstract: | У посібнику наведено методичні матеріали з концептуальних питань стандартизації сертифікації та метрології продукції (процесів, робіт, послуг), висвітлено їх організаційно-методичні та правові принципи в світі та в Україні. Розглянуто основні нормативно-правові акти, що регулюють проблеми стандартизації, основні правила й прийоми вимірів і обробки результатів, порядок проведення робіт із сертифікації. З урахуванням сучасних методологічних і методичних підходів посібник містить ряд схем, які логічно доповнюють викладений матеріал та полегшують його засвоєння. Наведені матеріали можуть бути корисними широкому колу фахівців в області технічного регулювання, контролю, підвищення якості послуг та харчової продукції із забезпеченням їхньої конкурентоспроможності. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10654 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Standardization_OKL_NP_2013.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.