Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10646
Title: | Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві |
Authors: | Давидова, Оксана Юріївна Писаревський, Ілля Матвійович Ладиженська, Р.С. |
Keywords: | конкурентоспроможність;управління якістю;готельно-ресторанне господарство;організаційно-економічний розвиток;якість послуг |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХНАМГ |
Citation: | Давидова О. Ю., Писаревський І. М., Ладиженська Р. С. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: навчальний посібник РМОіНУ. Харків: ХНАМГ, 2012. 481 с. |
Abstract: | У навчальному посібнику розглядаються проблеми управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, що надають підприємства готельно-ресторанного господарства. Висвітлюються найважливіші етапи розвитку, сучасний стан теорії та практики управління якістю. Досліджуються економічні поняття якості, принципи та методи її оцінки, організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства; організаційно-економічний механізм управління якістю та умови його реалізації на українських підприємствах готельноресторанного господарства у сучасних економічних умовах. Особлива увага приділяється системам управління якістю на базі стандартів ISO серії 9000, концепції TQM, системі управління безпекою харчових продуктів HACCP. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10646 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Management_of_quality_NP_2012.pdf | 4.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.