Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10646
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова, Оксана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Писаревський, Ілля Матвійович | - |
dc.contributor.author | Ладиженська, Р.С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T17:43:54Z | - |
dc.date.available | 2022-10-26T17:43:54Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Ю., Писаревський І. М., Ладиженська Р. С. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: навчальний посібник РМОіНУ. Харків: ХНАМГ, 2012. 481 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10646 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розглядаються проблеми управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, що надають підприємства готельно-ресторанного господарства. Висвітлюються найважливіші етапи розвитку, сучасний стан теорії та практики управління якістю. Досліджуються економічні поняття якості, принципи та методи її оцінки, організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства; організаційно-економічний механізм управління якістю та умови його реалізації на українських підприємствах готельноресторанного господарства у сучасних економічних умовах. Особлива увага приділяється системам управління якістю на базі стандартів ISO серії 9000, концепції TQM, системі управління безпекою харчових продуктів HACCP. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНАМГ | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | організаційно-економічний розвиток | uk_UA |
dc.subject | якість послуг | uk_UA |
dc.title | Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Management_of_quality_NP_2012.pdf | 4.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.