Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10646
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorПисаревський, Ілля Матвійович-
dc.contributor.authorЛадиженська, Р.С.-
dc.date.accessioned2022-10-26T17:43:54Z-
dc.date.available2022-10-26T17:43:54Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДавидова О. Ю., Писаревський І. М., Ладиженська Р. С. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: навчальний посібник РМОіНУ. Харків: ХНАМГ, 2012. 481 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10646-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглядаються проблеми управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, що надають підприємства готельно-ресторанного господарства. Висвітлюються найважливіші етапи розвитку, сучасний стан теорії та практики управління якістю. Досліджуються економічні поняття якості, принципи та методи її оцінки, організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства; організаційно-економічний механізм управління якістю та умови його реалізації на українських підприємствах готельноресторанного господарства у сучасних економічних умовах. Особлива увага приділяється системам управління якістю на базі стандартів ISO серії 9000, концепції TQM, системі управління безпекою харчових продуктів HACCP.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНАМГuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectорганізаційно-економічний розвитокuk_UA
dc.subjectякість послугuk_UA
dc.titleУправління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Management_of_quality_NP_2012.pdf4.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.