Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10519
Title: Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів спеціальностей: 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» для вивчення дисципліни «Основи технічної експлуатації та надійність енергетичного обладнання»
Authors: Трунова, Ірина Михайлівна
Keywords: технічна експлуатація;енергетичне обладнання;закономірність відмов енергетичного обладнання;експлуатаційні характеристики енергетичного обладнання;методики контролю технічного стану;нормативно-технічні документи
Issue Date: 2017
Publisher: Харків ХНТУСГ
Citation: Трунова І. М. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів спеціальностей: 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» для вивчення дисципліни «Основи технічної експлуатації та надійність енергетичного обладнання». Харків: ХНТУСГ, 2017. 20 с.
Abstract: Студент повинен знати: основні поняття та визначення, цілі та завдання технічної експлуатації ЕО; класифікацію та технічні характеристики ЕО; експлуатаційні властивості та вплив умов експлуатації на надійність роботи ЕО; принципи вибору ЕО; способи підвищення ефективності експлуатації ЕО; показники надійності ЕО; основні принципи організації технічної експлуатації ЕО; типовий обсяг робіт, що виконуються під час пусконалагоджувальних робіт, технічного обслуговування та ремонту ЕО та засобів керування; перелік технічної та експлуатаційної документації, що повинна бути в енергетичної службі; обов’язки особи, відповідальної за технічну експлуатацію ЕО; категорії електротехнічного персоналу; загальну положення оцінки технічного стану ЕО.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10519
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_SamRobOTE_17.pdf550.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.