Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10468
Назва: Облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства
Автори: Акімова, Наталія Сергіївна
Кашперська, Анастасія Іванівна
Ключові слова: облік;аудит;підприємства торгівлі;ресторанне господарство
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства : практикум для поточного контролю знань студентів напряму підготовки 071 «Облік і оподаткування» / уклад. : Н. С. Акімова, А. І. Кашперська. Х. : ХДУХТ, 2017. 61 с.
Короткий огляд (реферат): З метою вдосконалення методичного забезпечення практичної підготовки та самостійної роботи бакалаврів за напрямом підготовки 071 "Облік і оподаткування" розроблено навчальний посібник з практичним спрямуванням з дисципліни "Облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства". Видання надає змогу закріпити теоретичні знання з обліку та аудиту господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, набути практичних навичок відображення в обліку товарних операцій та результатів діяльності підприємств торгівлі та ресторанного господарства. У практикумі представлені практичні завдання для аудиторної та самостійної підготовки, тести для контролю рівня засвоєння матеріалу, а також контрольні питання для проміжного та підсумкового контролю знань у відповідності до вимог робочої програми вивчення дисципліни. Практикум розраховано для студентів напряму підготовки 071 "Облік і оподаткування".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10468
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
praktikum_oblik_i_audit_v_pt_ta_rg_2017.pdf1.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.