Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво" №9 : [27] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 27
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Урожайность озимой пшеницы при некорневой подкормке микроудобрениями и карбамидомДударев, Д.П.
2013Урожайність квасолі звичайної залежно від технології вирощування в Північному ЛісостепуГолодна, А.В.; Акуленко, В.В.; Столяр, О.О.
2013Вплив тривалого застосування систем основного обробітку ґрунту на формування бур’янового компонента агроценозуКирилюк, В.П.
2013Порівняльне вивчення строків і способів сівби проса посівного на насінницькі цілі в Правобережному ЛісостепуПолторецький, С.П.
2013Вплив позакореневого підживлення цукрових буряків на фотосинтетичну продуктивністьКарпук, Л.М.
2013Динаміка розвитку рослин сої і структурні показники врожаю залежно від елементів технологіїКулібаба, М.Ю.
2013Реакція ЧС-ліній і О-типів цукрових буряків на розширену площу живлення як фактор середовищаКорнєєва, М.О.; Ненька, М.М.; Андрєєва, Л.С.; Кротюк, Л.А.
2013Утворення бульбочок на кореневій системі еспарцету посівного залежно від впливу елементів технології в правобережному Лісостепу УкраїниАврамчук, Б.І.; Демидась, Г.І.
2013Особливості формування продуктивності цукрових буряків залежно від передпосівної підготовки насінняБалагура, О.В.
2013Економічна та енергетична ефективність застосування норми висіву міцелію при виробництві гливи звичайної в захищеному ґрунтіВдовенко, С.А.
2013Особливості проходження фенологічних фаз та формування біометричних показників сортів бобу овочевого в умовах правобережного Лісостепу УкраїниЧернецький, В.М.; Костюк, О.О.; Власюк, О.О.
2013Симбиотическая активность и урожайность люпина белого в зависимости от биопрепарата и микроудобренийЛаврик, И.Н.; Жатова, Г.А.
2013Насіннєва продуктивність соняшнику залежно від попередників та мінеральних добрив в умовах північно-східного Лісостепу УкраїниМельник, А.В.; Говорун, С.О.
2013Ринок овочів і баштанних культур та балансиХареба, В.В.
2013Агрономія Європи і світу епох середньовіччя–індустріалізаціїБачкала, О.В.; Шелепов, В.В.
2013Екологічно безпечна технологія вирощування нутуНепран, І.В.; Ніколаєнко, А.М.
2013Крупність насіння та передпосівна підготовка пшениці озимоїКирпа, М.Я.
2013Влияние фитофтороза на количество макро- и микроэлементов в листьях картофеляМартыненко, В.И.; Романова, Т.А.; Романов, А.В.
2013Вплив строку садіння й обробки біологічними та хімічними препаратами на збереженість картоплі (Solanum tuberosum L.) в умовах КарпатКолтунов, В.А.; Данілкова, Т.В.; Бородай, В.В.
2013Вплив умов зовнішнього середовища лівобережного Лісостепу України на ріст і розвиток пшениці твердої яроїШевніков, Д.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 27