Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10152
Название: Удосконалення управління конкурентоспроможністю виробництва зерна озимої пшениці на підприємстві
Авторы: Чубенко, Д. Є.
Научный руководитель: Потишняк, О. М.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту
Ключевые слова: конкурентоспроможність;сільськогосподарська продукція;економічна ефективність;ринкова економіка;валовий збір;управління
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Чубенко Д. Є. Удосконалення управління конкурентоспроможністю виробництва зерна озимої пшениці на підприємстві: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент; наук. кер. О. М. Потишняк; Харків, 2020. 113 с.
Краткий осмотр (реферат): В кваліфікаційній (магістерській) роботі досліджено теоретичні концепції розвитку аграрного виробництва, а саме розглянуто сутність конкурентоспроможності і ефективності виробництва продукції сільського господарства. Проаналізовано сучасний стан діяльності підприємства на предмет виробництва зерна озимої пшениці і її ефективність. Досліджені і запропоновані прогресивні технології вирощування сільськогосподарських культур. Запропоновано шляхи удосконалення конкурентоспроможності виробництва зерно озимої пшениці, а саме підходи. Здійснені розрахунки по удосконаленню виробництва зерна озимої пшениці на основі розроблених технологічних карт, а також проведені розрахунки економічної ефективності запропонованої технології виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10152
Располагается в коллекциях:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Chubenko_073_M.pdf
  Restricted Access
121.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
Chubenko.pdf
  Restricted Access
16.01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.