Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10152
Title: Удосконалення управління конкурентоспроможністю виробництва зерна озимої пшениці на підприємстві
Authors: Чубенко, Д. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Потишняк, О. М.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту
Keywords: конкурентоспроможність;сільськогосподарська продукція;економічна ефективність;ринкова економіка;валовий збір;управління
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Чубенко Д. Є. Удосконалення управління конкурентоспроможністю виробництва зерна озимої пшениці на підприємстві: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент; наук. кер. О. М. Потишняк; Харків, 2020. 113 с.
Abstract: В кваліфікаційній (магістерській) роботі досліджено теоретичні концепції розвитку аграрного виробництва, а саме розглянуто сутність конкурентоспроможності і ефективності виробництва продукції сільського господарства. Проаналізовано сучасний стан діяльності підприємства на предмет виробництва зерна озимої пшениці і її ефективність. Досліджені і запропоновані прогресивні технології вирощування сільськогосподарських культур. Запропоновано шляхи удосконалення конкурентоспроможності виробництва зерно озимої пшениці, а саме підходи. Здійснені розрахунки по удосконаленню виробництва зерна озимої пшениці на основі розроблених технологічних карт, а також проведені розрахунки економічної ефективності запропонованої технології виробництва.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10152
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chubenko_073_M.pdf
  Restricted Access
121.12 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
Chubenko.pdf
  Restricted Access
16.01 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.