Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10144
Название: Удосконалення системи управління ефективністю виробництва продукції рослинництва
Авторы: Носова, Валерія Андріївна
Научный руководитель: Орел, Володимир Миколайович
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту
Ключевые слова: ефективність;якість;конкурентоспроможність;оптимізація;прибуток
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Носова В. А. Удосконалення системи управління ефективністю виробництва продукції рослинництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент; наук. кер. В. М. Орел; Харків, 2020. 109 с.
Краткий осмотр (реферат): В дипломній магістерській роботі розкрито теоретичні основи дослідження ефективності виробництва продукції рослинництва та основ її підвищення. Висвітлено показники та підходи до аналізу ефективності вирощування продукції рослинництва на досліджуваному підприємстві. Здійснено організаційно-економічну характеристику виробничої діяльності сільськогосподарських підприємств Харківської області. Проаналізовано ефективність використання земельних та виробничих ресурсів на виробництві продукції рослинництва, оцінено результативні показники галузі рослинництва. Визначено і обґрунтовано основні напрями підвищення ефективності виробництва продукції рослинництва на підприємстві, яке досліджувалося.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10144
Располагается в коллекциях:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nosova_073_M.pdf
  Restricted Access
236.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
Nosova.pdf
  Restricted Access
1.49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.