Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10140
Название: Вдосконалення управління ефективністю виробництва продукції рослинництва
Авторы: Коваль, Ольга Вікторівна
Научный руководитель: Смігунова, О. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту
Ключевые слова: ефективність;рослинництво;зерновиробництво;маржинальний аналіз
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Коваль О. В. Вдосконалення управління ефективністю виробництва продукції рослинництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент; наук. кер. В. О. Смігунова; Харків, 2020. 92 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні аспекти управління ефективністю виробництва продукції рослинництва. Визначено, що зростанню ефективності рослинництва сприяє, зокрема, впровадження та дотримання нових інноваційних технологій. Проведено аналіз господарсько-економічної діяльності досліджуваного підприємства та визначено економічну ефективність зерновиробництва. Визначено шляхи удосконалення управління в галузі рослинництва. На основі маржинального аналізу обґрунтовано економічну доцільність застосування нової технології виробництва ячменю. Визначено специфічні ризики зерновиробництва та проведено аналіз ризиковості напряму виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10140
Располагается в коллекциях:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Koval_073_M.pdf
  Restricted Access
279.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
Koval.pdf
  Restricted Access
11.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.