Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10140
Title: | Вдосконалення управління ефективністю виробництва продукції рослинництва |
Authors: | Коваль, Ольга Вікторівна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Смігунова, О. В. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту |
Keywords: | ефективність;рослинництво;зерновиробництво;маржинальний аналіз |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Коваль О. В. Вдосконалення управління ефективністю виробництва продукції рослинництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент; наук. кер. В. О. Смігунова; Харків, 2020. 92 с. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні аспекти управління ефективністю виробництва продукції рослинництва. Визначено, що зростанню ефективності рослинництва сприяє, зокрема, впровадження та дотримання нових інноваційних технологій. Проведено аналіз господарсько-економічної діяльності досліджуваного підприємства та визначено економічну ефективність зерновиробництва. Визначено шляхи удосконалення управління в галузі рослинництва. На основі маржинального аналізу обґрунтовано економічну доцільність застосування нової технології виробництва ячменю. Визначено специфічні ризики зерновиробництва та проведено аналіз ризиковості напряму виробництва. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10140 |
Appears in Collections: | 073 - "Менеджмент" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Koval_073_M.pdf Restricted Access | 279.5 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Koval.pdf Restricted Access | 11.33 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.