Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10140
Title: Вдосконалення управління ефективністю виробництва продукції рослинництва
Authors: Коваль, Ольга Вікторівна
metadata.dc.contributor.advisor: Смігунова, О. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту
Keywords: ефективність;рослинництво;зерновиробництво;маржинальний аналіз
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Коваль О. В. Вдосконалення управління ефективністю виробництва продукції рослинництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент; наук. кер. В. О. Смігунова; Харків, 2020. 92 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні аспекти управління ефективністю виробництва продукції рослинництва. Визначено, що зростанню ефективності рослинництва сприяє, зокрема, впровадження та дотримання нових інноваційних технологій. Проведено аналіз господарсько-економічної діяльності досліджуваного підприємства та визначено економічну ефективність зерновиробництва. Визначено шляхи удосконалення управління в галузі рослинництва. На основі маржинального аналізу обґрунтовано економічну доцільність застосування нової технології виробництва ячменю. Визначено специфічні ризики зерновиробництва та проведено аналіз ризиковості напряму виробництва.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10140
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Koval_073_M.pdf
  Restricted Access
279.5 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
Koval.pdf
  Restricted Access
11.33 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.