Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10039
Назва: Успадкування крупності зерна і вмісту білка та їх взаємозв’язки з макаронними якостями у вихідного матеріалу пшениці твердої ярої
Автори: Кабацюра, А.А.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків : ХНАУ
Бібліографічний опис: Кабацюра А.А. Успадкування крупності зерна і вмісту білка та їх взаємозв’язки з макаронними якостями у вихідного матеріалу пшениці твердої ярої. Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. 2012. №2. С.73-79.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10039
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво" №2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vkhnau_roslyn_2012_2_14.pdf128.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.