Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10021
Название: Облік у зарубіжних країнах
Авторы: Акімова, Наталія Сергіївна
Грінько, Алла Павлівна
Топоркова, Олена Вячеславівна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Ковалевська, Надія Сергіївна
Кирильєва, Людмила Олексіївна
Янчев, Володимир Володимирович
Ключевые слова: облік;зарубіжні країни
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Акімова Н. С., Грінько А. П., Топоркова О. В., Наумова Т. А., Ковалевська Н. С., Кирильєва Л. О., Янчев В. В. Облік в зарубіжних країнах: навчальний посібник. Х.: ХДУХТ, 2016. 288 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми дисципліни «Облік у зарубіжних країнах», включеної до навчального плану підготовки бакалаврів з обліку та аудиту. В ньому висвітлено особливості методики й організації бухгалтерського обліку в зарубіжних країнах. Метою даного навчального видання є формування у студентів глибоких теоретичних знань та практичних навичок з організації обліку у зарубіжних країнах, уміння використовувати облікову інформацію в управлінні. Посібник містить схеми, рисунки, таблиці, за допомогою яких легше сприймається та закріплюється наданий матеріал. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, спеціальностей напрямку підготовки 6.030503 «Міжнародна економіка», а також використовуватись працівниками, які займаються обліком.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10021
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
navch_posib_oblik_u_zarub_krayinah_akimova_ta_in_2016.pdf2.46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.