Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10009
Название: Бухгалтерський облік
Авторы: Акімова, Н. С.
Говоруха, О. О.
Кирильєва, Л. О.
Євлаш, Т. О.
Ключевые слова: облік;бухгалтерський облік
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Акімова Н. С., Говоруха О. О., Кирильєва Л. О., Євлаш Т. О. Бухгалтерський облік : навчальний посібник для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування" галузі знань 07 «Управління і адміністрування". Х. : ХДУХТ, 2019. 182 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета викладання дисципліни "Бухгалтерський облік" – забезпечення майбутніх спеціалістів високим рівнем необхідних знань з теоретичних та практичних основ бухгалтерського обліку, активізації мислення студентів й уміння самостійно розбиратися в основних питаннях бухгалтерського обліку. Навчальний посібник передбачає аудиторне та самостійне опрацювання матеріалу студентами. Аудиторна робота включає лекційні, практичні та семінарські заняття. Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу дисципліни «Бухгалтерський облік», і містить систематизовані і розкриті у логічному порядку основні питання дисципліни, що сприяє ефективному використанню лекційного часу та процесу сприймання викладених положень, а посилання на літературні джерела дозволяють студентам самостійно отримати необхідні додаткові знання з кожної теми.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10009
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
navch_posib_buh_oblik_akimova_ta_in_2016.pdf2.78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.