Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошнаЮрченко, Світлана Леонідівна; Борисенко, Оксана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх переробленняПивоваров, Євген Павлович; Малашева, Олександра Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачівЮрченко, Світлана Леонідівна; Хорошилов, Віталій Русланович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)Колеснікова, Марина Борисівна; Єсіна, Марина Євгеніївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології яєчних закусок тривалого зберіганняПивоваров, Євген Павлович; Рачкован, Сергій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії