Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2011-2020 зі 2563.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Вдосконалення технології пряників сирцевих і проєкт лінії з їх виробництваСамохвалова, О. В.; Байзан, Анастасія Олегівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт зерносховища потужністю 5тис. тон у Шевченківській громаді Куп’янського району, Харківської обл.Степанькова, Г. В.; Кафітуліна, Дар’я Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт реконструкції ЗАТ «Водянське КХП» у Харківській обл. з метою встановлення силосного корпусуГавриш, Т. В.; Антонова, Анастасія Євгенівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт реконструкції елеватора ТОВ «Немирівський КХП» у Вінницькій області з метою збільшення потужностіШаніна, О. М.; Бондаренко, Альбіна Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт реконструкції силосного корпусу ПП «Амбар Агро» у Черкаській області з метою збільшення потужностіШаніна, О. М.; Дубова, Анастасія Михайлівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт реконструкції зерносушарного відділення ЗАТ «Водянське КХП» у Харківській обл.Гавриш, Т. В.; Колонтаєвська, Анжеліка Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт реконструкції комбікормового заводу ДП «Новоукраїнський КХП» ДАК «Хліб України» з метою збільшення потужностіСтепанькова, Г. В.; Кабанник, Ігор Ігорович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка технології пісочно-виїмкового печива з додаванням порошку гарбуза та проєктування цеху з його виготовленняШидакова-Каменюка, О. Г.; Сливар, Дмитро Петрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія кексів з використанням нетрадиційної олійної сировини та розробка проєкту технологічної дільниці з їх виробництва потужністю 150 кг/годШидакова-Каменюка, О. Г.; Євсєєв, Кирило Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт цеху по виробництву крупи на території зерносховища ПСП «Володимирівське»Гавриш, Т. В.; Колонтаєвська, Кароліна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів