Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1961-1970 of 2427 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Проєкт хлібоприймального підприємства у Великобурлуцькій селищній громаді куп’янського району Харківської областіФоміна, І. М.; Колобова, Юлія Віталіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хліба пшеничного з додаванням шроту насіння гарбуза та проєкт цеху з його виробництваОлійник, С. Г.; Каськова, Катерина Олексіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Прискорена технологія хліба пшеничного з додаванням нетрадиційної сировини та проєкт дільниці з його виробництваБолховітіна, О. І.; Сохань, Артем В’ячеславович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хлібобулочних виробів зниженої вологості підвищеної харчової цінності та проєкт цеху з їх виробництваБолховітіна, О. І.; Фоменко, Микита Віталійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хліба з використанням борошна тефу та проєкт цеху з його виробництваБолховітіна, О. І.; Катасонова, Альона Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія заварних виробів з рослинними добавками та проект цеху з їх виробництваАртамонова, М. В.; Павленко, Олена Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія булочок для гамбургерів підвищеної харчової цінності та проект цеху з їх виробництваАртамонова, М. В.; Нікітін, Марк Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хліба житньо-пшеничного оздоровчого призначення та проєкт цеху з його виробництваОлійник, С. Г.; Масло, Микита Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія зефіру з рослинними добавками та проєкт цеху з його виробництваАртамонова, М. В.; Горяшко, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія вафель з рослинними добавками та проект цеху з їх виробництваАртамонова, М. В.; Плотнікова, Ксенія Дмитрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів