Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
Магістри
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-4 из 4.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Удосконалення технології мусів з використанням піноутворювачів та її впровадження у ресторанах
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Лисенко, Вікторія Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення проекту технології Магдаленас з використанням овочевої сировини та їх впровадження у кафе-пекарнях
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Череповська, Анастасія Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення проекту технології фірмових страв з використанням макаронних виробів та їх впровадження у ресторанах
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Зубченко, Михайло Вікторович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів зі створення меню для кафе-кондитерських
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Циганок, Валерія Валеріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Просмотр
Автор
1
Зубченко, Михайло Вікторович
1
Лисенко, Вікторія Олександрівна
1
Циганок, Валерія Валеріївна
1
Череповська, Анастасія Сергіївна
Тема
4
recipe
4
technology
4
напівфабрикат
4
рецептура
1
base
1
beet
1
caneloni
1
celiac
1
concept
1
espumas
.
дальше >
по дате выпуска
4
2023
Has File(s)
4
true