Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-4 из 4.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Удосконалення технології мусів з використанням піноутворювачів та її впровадження у ресторанахЮрченко, Світлана Леонідівна; Лисенко, Вікторія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проекту технології Магдаленас з використанням овочевої сировини та їх впровадження у кафе-пекарняхЮрченко, Світлана Леонідівна; Череповська, Анастасія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проекту технології фірмових страв з використанням макаронних виробів та їх впровадження у ресторанахЮрченко, Світлана Леонідівна; Зубченко, Михайло Вікторович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів зі створення меню для кафе-кондитерськихЮрченко, Світлана Леонідівна; Циганок, Валерія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії