Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Аналіз споживчих властивостей рулонних газонів українських виробників | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А. |
2021 | Використання сучасних флористичних напрямів в аранжуванні інтер’єрів | Сорокіна, С. В.; Юрченко, М. А.; Полупан, В. С. |
2019 | Використання митного тарифу для регулювання національного ринку | Захаренко, В. О.; Сорокіна, С. В.; Юрченко, М. А.; Носуля, Є. В. |
2018 | Використання природних антиокиснювачів для зберігання соняшникової олії | Сорокіна, С. В.; Юрченко, М. А.; Водяницький, В. О. |
2011-10-20 | Втрата товарного вигляду ювелірних прикрас та способи його відновлення | Пенкіна, Н. М.; Сорокіна, С. В.; Юрченко, М. А. |
2021-04-08 | Митно-тарифне регулювання в Україні | Головко, М. П.; Юрченко, М. А.; Чеченьов, М. Г. |
2020 | Модернізація закладів вищої освіти України в напрямі інтеграції в освітній простір Європи | Костенко, О. Г.; Сорокіна, В. П.; Чорна, В. В.; Юрченко, М. А. |
2022 | Особливості експертної оцінки ювелірних виробів | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. А.; Кудряшов, А. І.; Юрченко, М. А. |
2011-10-20 | Особливості зберігання ювелірних товарів у сучасних умовах | Пенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А.; Колесник, В. В. |
2016 | Особливості товарознавчої експертизи ювелірних виробів із золота | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А. |
2011-05 | Оцінка антиоксидантної активності харчових продуктів різними методами | Пенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А. |
2020 | Проблеми неоднозначності трактування деяких питань митного законодавства | Акмен, В. О.; Фабричний, Д. В.; Юрченко, М. А. |
2019 | Розвиток самостійного навчання в межах науково-дослідної роботи студентів | Головко, М. П.; Захаренко, В. О.; Юрченко, М. А. |
2021-04-08 | Роль митної експертизи під час здійснення митного контролю | Сорокіна, С. В.; Юрченко, М. А.; Командирова, А. В.; Полупан, В. С. |
2015 | Суть та проблеми організації навчального процесу під час застосування сучасних інноваційних технологій | Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Юрченко, М. А. |
2014-05-22 | Уведення доповнень до маркування губних помад, як необхідність підвищення поінформованості споживачів | Головко, М. П.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А. |
2012 | Формування якості кондитерських виробів із використанням антиоксидантів рослинного походження | Юрченко, М. А.; Чернова, Т. В. |
2021-04-08 | Ф’ючерсні біржі в сучасній світовій економіці | Сорокіна, С. В.; Юрченко, М. А.; Полупан, В. С.; Свєтлова, О. І. |