Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Шильман, Л.З.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 1 of 1
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхождения
Перцевой, Ф.В.
;
Гурский, П.В.
;
Ладыка, В.И.
;
Пасько, О.В.
;
Шильман, Л.З.
;
Симакова, И.В.
;
Перцевой, Н.Ф.
;
Обозная, М.В.
;
Гарнцарек, З.Ч.