Browsing by Author Шеховцова, Д. Д.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2018IT-аудит як забезпечення сталого розвитку підприємстваШеховцова, Д. Д.
2020Визначення суті категорії «економічна безпека підприємства» для функцій управління бізнесомШеховцова, Д. Д.
2019Використання інформаційних технологій в управлінні підприємствами ресторанного господарстваШеховцова, Д. Д.
2016Вплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарстваЯнчев, А. В.; Кирильєва, Л. О.; Шеховцова, Д. Д.
2019Концепція підготовки фахівців з управлінського обліку в умовах реалізації програми СІРАКирильєва, Л. О.; Чернікова, І. Б.; Шеховцова, Д. Д.
2019Моніторинг інтелектуального капіталу як інструмент забезпечення економічної безпеки підприємстваШеховцова, Д. Д.
2016Облік логістичних витрат в управлінні діяльністю підприємств ресторанного господарстваШеховцова, Д. Д.
2018Організаційно-методичні аспекти формування облікової політики в розрізі витрат в підприємствах ресторанного господарстваШеховцова, Д. Д.
2018Організація внутрішнього аудиту логістичних витрат підприємств ресторанного господарстваШеховцова, Д. Д.
2019Про механізм формування інформаційно-аналітичного забезпечення управління економічною безпекою підприємствКирильєва, Л. О.; Шеховцова, Д. Д.
2020Роль управлінського обліку у забезпеченні економічної безпеки бізнесуШеховцова, Д. Д.
2018Структуризація та оцінка обліково-аналітичного забезпечення упраління витратами підприємств торгівліКирильєва, Л. О.; Шеховцова, Д. Д.
2019Сучасна концепція організації моніторингу економічної безпеки підприємств ресторанного господарстваКирильєва, Л. О.; Шеховцова, Д. Д.
2020Сучасні інструменти управлінського обліку в підприємствах ресторанного господарстваКирильєва, Л. О.; Шеховцова, Д. Д.
2021Тренди сучасної освіти в умовах поширення цифровізаціїКирильєва, Л. О.; Шеховцова, Д. Д.