Browsing by Author Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКрайнюк, Людмила Миколаївна; М’ячикова, Ніна Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2008Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2004Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКрайнюк, Людмила Миколаївна; Бреславець, Тетяна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2008Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировин: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування