Browsing by Author Філіпова, Л. Ю.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Використання органічних кислот як спосіб регулювання активності окислювальних ферментів | Філіпова, Л. Ю.; Зубарева, Л. І.; Нікітіна, С. В. |
2015 | Дослідження фактичного хімічного складу риби | Філіпова, Л. Ю.; Пресняк, І. С.; Проноза, О. В. |
2012 | Консервовані продукти на основі гідробіонтів – джерело цінних харчових інгредієнтів | Філіпова, Л. Ю.; Невесела, О. М.; Зубарева, Л. І. |
2012 | Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур | Мазуренко, І. К.; Філіпова, Л. Ю.; Ракуленко, Н. А. |
2012 | Наукові аспекти розроблення комплексної системи оцінки якості консервованих продуктів для дитячого харчування | Філіпова, Л. Ю.; Зубарева, Л. І.; Невесела, О. М. |
2012 | Нормативне забезпечення органічного виробництва в Україні | Філіпова, Л. Ю.; Крохальова, А. А.; Ракуленко, Н. А.; Опаренюк, Т. Г. |
2012 | Перспективні напрями перероблення овочевої сировини на нові види харчових продуктів | Філіпова, Л. Ю.; Ракуленко, Н. А.; Крохальова, А. А. |
2015 | Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльності | Мазуренко, І. К.; Філіпова, Л. Ю.; Крохальова, А. А.; Проноза, О. В. |