Browsing by Author Філіпова, Л. Ю.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Використання органічних кислот як спосіб регулювання активності окислювальних ферментівФіліпова, Л. Ю.; Зубарева, Л. І.; Нікітіна, С. В.
2015Дослідження фактичного хімічного складу рибиФіліпова, Л. Ю.; Пресняк, І. С.; Проноза, О. В.
2012Консервовані продукти на основі гідробіонтів – джерело цінних харчових інгредієнтівФіліпова, Л. Ю.; Невесела, О. М.; Зубарева, Л. І.
2012Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культурМазуренко, І. К.; Філіпова, Л. Ю.; Ракуленко, Н. А.
2012Наукові аспекти розроблення комплексної системи оцінки якості консервованих продуктів для дитячого харчуванняФіліпова, Л. Ю.; Зубарева, Л. І.; Невесела, О. М.
2012Нормативне забезпечення органічного виробництва в УкраїніФіліпова, Л. Ю.; Крохальова, А. А.; Ракуленко, Н. А.; Опаренюк, Т. Г.
2012Перспективні напрями перероблення овочевої сировини на нові види харчових продуктівФіліпова, Л. Ю.; Ракуленко, Н. А.; Крохальова, А. А.
2015Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльностіМазуренко, І. К.; Філіпова, Л. Ю.; Крохальова, А. А.; Проноза, О. В.