Browsing by Author Татар, Л. В.
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Вплив слабоалкогольних напоїв на центральну нервову систему біологічних об’єктів | Пенкіна, Н. М.; Татар, Л. В. |
2024 | Екологічний тренд як фактор підвищення конкурентоздатності об’єктів розміщення | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І. |
2024 | Забезпечення конкурентоспроможності продукції на основі моніторінгу показників безпечності | Летута, Т. М.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І. |
2024 | Нові види товарної обробки та інноваційні методи паковання плодів та овочів | Татар, Л. В.; Летута, Т. М.; Репешко, К. С. |
2015 | Обґрунтування та розробка слабоалкогольних напоїв нового покоління | Пенкіна, Н. М.; Татар, Л. В. |
2024 | Овочі майбутнього та екологічно чисті технології вирощування | Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І.; Голієнко, В. О. |
2018 | Оцінка конкурентоспроможності нового продукту | Одарченко, А. М.; Татар, Л. В. |
2019-05-15 | Оцінка конкурентоспроможності спеціального пива | Одарченко, А. М.; Татар, Л. В. |
2024 | Поняття якості продукції | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Омельченко, С. С. |
2024 | Сучасні тенденції розвитку інноваційних технологій в ресторанному бізнесі | Татар, Л. В.; Летута, Т. М.; Кирилюк, О. М.; Михайлик, В. І. |
2024 | Технології зберігання плодів ягідних культур | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І. |
2024 | Управління конкурентоздатністю підприємств готельного бізнесу | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Костенко, В. І. |
2023 | Упровадження інтернет-технологій у діяльність готельно-ресторанного підприємства | Татар, Л. В.; Коновалов, Д. А. |
2024 | Європейські стандарти управління персоналом як запорука успішного розвитку підприємства | Татар, Л. В.; Пенкін, А. К. |
2024 | Інноваційні розробки та сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесу | Татар, Л. В.; Одарченко, Д. М.; Бєловол, О. І. |