Browsing by Author Ставерська, Т.О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Digital-маркетинг як інструмент забезпечення сталого розвитку бізнесуСтаверська, Т.О.
2020Академічне підприємництво як пріоритетний напрям розвитку вищої освітиКрутова, А.С.; Ставерська, Т.О.
2010Аналіз програм, що використовуються для оцінки фінансового стану підприємстваСтаверська, Т.О.; Аскрітєнкова, О.Ю.
2010Аналіз програм, що використовуються для оцінки фінансового стану підприємстваСтаверська, Т.О.; Аскрітєнкова, О.Ю.
2020Екологічна економіка в системі забезпечення світового сталого розвиткуСтаверська, Т.О.; Козуб, В.О.
2020Композиція інституціонального забезпечення фінансово-економічного механізму сталого розвитку підприємства торгівліСтаверська, Т.О.
2020Модель діджиталізації управління розвитком підприємства торгівліСтаверська, Т.О.
2021Міжнародний науково-технічний обмін. Економічна єдність світу та глобальні проблеми міжнародних економічних відносин. Світове господарство і міжнародні економічні відносиниСтаверська, Т.О.
2020Основні контенти концептуалізації формування фінансово-економічного механізму забезпечення сталого розвитку підприємств торгівліСтаверська, Т.О.
2020Особливості формування фінансового механізму забезпечення сталого розвиткуСтаверська, Т.О.
2021Особливості інституціональної системи вищої освіти УкраїниЧернуха, Т.С.; Ставерська, Т.О.
2021Позиціонування України в інноваційно-інвестиційних рейтингах глобалізаціїСтаверська, Т.О.
2021Причини й наслідки конфронтації між універсальними та специфічними знаннями випускників ЗВОСтаверська, Т.О.; Чернуха, Т.С.
2021Пріоритетні вектори цифрової трансформації бізнесуСтаверська, Т.О.
2020Ретроспектива правової регламентації імплементації цілей та принципів сталого розвиткуСтаверська, Т.О.
2021Світові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесуСтаверська, Т.О.
2020Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесіСтаверська, Т.О.; Фролова, Т.В.
2021Формирование принципов устойчивого развития предприятияСтаверська, Т.О.
2020Формування сучасної місії бібліотеки університетуСтаверська, Т.О.
2020Франчайзинг як інструмент розвитку ресторанного бізнесу: міжнародний досвід та національні особливостіСтаверська, Т.О.; Козуб, В.О.