Browsing by Author Скирда, О. Є.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Актуальні питання використання нетрадиційної сировини в кондитерській промисловостіСкирда, О. Є.; Лисак, Є. Ю.
2016Аналіз ринку майонезів і перспективи його покращенняСкирда, О. Є.; Мамченко, Л. Є.
2023Аналіз та систематизація інновацій у готельно-ресторанному бізнесіСкирда, О. Є.; Ященко, Д. В.
2023Аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах війниСкирда, О. Є.; Хмара, О. А.
2020Вивчення впливу йодовмісної добавки на якість майонезуСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.
2019-05-15Визначення якості пива українського виробництваСкирда, О. Є.; Скоробогатько, В. І.
2019-05-15Визначення якості хлібобулочних виробівСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.
2023Використання нетрадиційної сировини в кисло-молочній галузіСкирда, О. Є.; Титаренко, В. В.
2019Використання інноваційних форм організації самостійної роботи студентів із дисципліни «Управління якістю послуг»Скирда, О. Є.; Барна, Т. І.
2023Дослідження якості алкогольних напоївСкирда, О. Є.; Шумейко, С. Є.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.
2023Концепція internet of things як сучасний інструмент закладів готельно-ресторанного господарстваНєміріч, О. В.; Скирда, О. Є.
2020Освітньо-виховна модель навчального процесу підготовки здобувачівСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.; Петрова, Т.
2021Основи наукових дослідженьСкирда, О. Є.
2019Парадигма менеджменту освіти в сучасному суспільствіСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.
2022Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тискомМамченко, Л. Є.; Скирда, О. Є.
2022Порядок проведення ідентифікації дорогоцінних металів та сплавівАкмен, В. О.; Скирда, О. Є.; Одарченко, М. С.
2016Самостійна робота студентів із дисципліни «Сенсорний аналіз» у позааудиторний часЧеревична, Н. І.; Скирда, О. Є.; Бєляєва, І. М.
2019Соціальні мережі в організації навчального процесуЧатченко, О. Є.; Скирда, О. Є.
2023Сучасний стан і перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України в умовах війниМамченко, Л. Є; Скирда, О. Є.