Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Скирда, О. Є.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Актуальні питання використання нетрадиційної сировини в кондитерській промисловості
Скирда, О. Є.
;
Лисак, Є. Ю.
2016
Аналіз ринку майонезів і перспективи його покращення
Скирда, О. Є.
;
Мамченко, Л. Є.
2023
Аналіз та систематизація інновацій у готельно-ресторанному бізнесі
Скирда, О. Є.
;
Ященко, Д. В.
2023
Аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах війни
Скирда, О. Є.
;
Хмара, О. А.
2020
Вивчення впливу йодовмісної добавки на якість майонезу
Скирда, О. Є.
;
Гавриш, А. В.
2019-05-15
Визначення якості пива українського виробництва
Скирда, О. Є.
;
Скоробогатько, В. І.
2019-05-15
Визначення якості хлібобулочних виробів
Скирда, О. Є.
;
Гавриш, А. В.
2023
Використання нетрадиційної сировини в кисло-молочній галузі
Скирда, О. Є.
;
Титаренко, В. В.
2019
Використання інноваційних форм організації самостійної роботи студентів із дисципліни «Управління якістю послуг»
Скирда, О. Є.
;
Барна, Т. І.
2023
Дослідження якості алкогольних напоїв
Скирда, О. Є.
;
Шумейко, С. Є.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Скирда, О. Є.
;
Сподар, К. В.
;
Лісніченко, О. О.
2023
Концепція internet of things як сучасний інструмент закладів готельно-ресторанного господарства
Нєміріч, О. В.
;
Скирда, О. Є.
2020
Освітньо-виховна модель навчального процесу підготовки здобувачів
Скирда, О. Є.
;
Гавриш, А. В.
;
Петрова, Т.
2021
Основи наукових досліджень
Скирда, О. Є.
2019
Парадигма менеджменту освіти в сучасному суспільстві
Скирда, О. Є.
;
Гавриш, А. В.
2022
Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском
Мамченко, Л. Є.
;
Скирда, О. Є.
2022
Порядок проведення ідентифікації дорогоцінних металів та сплавів
Акмен, В. О.
;
Скирда, О. Є.
;
Одарченко, М. С.
2016
Самостійна робота студентів із дисципліни «Сенсорний аналіз» у позааудиторний час
Черевична, Н. І.
;
Скирда, О. Є.
;
Бєляєва, І. М.
2019
Соціальні мережі в організації навчального процесу
Чатченко, О. Є.
;
Скирда, О. Є.
2023
Сучасний стан і перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України в умовах війни
Мамченко, Л. Є
;
Скирда, О. Є.