Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Перегляд зібрання за групою - Автори Середенко, Д. А.
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки та кріодеструкції і механоактивації на активність окиснювальних ферментів під час переробки шампіньйонів у наноструктуроване пюре
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Пономаренко, Т. С.
;
Середенко, Д. А.
2016
Розробка наноструктурованого замороженого пюре з пребіотичними властивостями з використанням «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення шампіньйонів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Маціпура, Т. С.
;
Середенко, Д. А.