Browsing by Author Пасічний, Василь Миколайович
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна |
2016 | Дослідження реологічних властивостей харчових гідроколоїдів | Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович |
2014 | Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузі | Пасічний, Василь Миколайович; Желуденко, Юлія Володимирівна |
2018 | Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Вертелецька, Наталія |
2017 | Розробка рецептури сардельок із м’яса мускусної качки | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Мізь, Євгенія Миколаївна |
2015 | Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |