Browsing by Author Пасічний, Василь Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямуванняПасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна
2016Дослідження реологічних властивостей харчових гідроколоїдівСтрашинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович
2014Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузіПасічний, Василь Миколайович; Желуденко, Юлія Володимирівна
2018Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качкиБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Вертелецька, Наталія
2017Розробка рецептури сардельок із м’яса мускусної качкиБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Мізь, Євгенія Миколаївна
2015Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович