Browsing by Author Нечепуренко, Кристина Борисівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Впровадження інноваційних послуг у підприємства готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2014Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробівНечепуренко, Кристина Борисівна; Листопадна, Марія Володимирівна; Пивоваров, Павло Петрович
2014-07-10Спосіб одержання твердої емульсії та тверда емульсіяНечепуренко, Кристина Борисівна; Пивоваров, Павло Петрович; Неклеса, Ольга Павлівна
2018Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі