Browsing by Author Мельник, І. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-10-20Біологічна цінність вітчизняних вермутів порівняно з іноземними брендамиМельник, І. В.; Вікуль, С. І.
2020Використання винограду і продуктів його переробки в технології виробництва фруктового пиваБандура, Д. О.; Мельник, І. В.
2012Використання тритікале як нетрадиційної сировини при виробництві пиваЛитвинчук, А. І.; Мельник, І. В.
2016Дослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пиваМельник, І. В.; Гнатовська, Д. О.
2011-10-20Дослідження якості коньячних виробівМельник, І. В.; Тринкаль, О. В.
2011Діагностика сучасних тенденцій розвитку міні-пивоварень ресторанного типуМельник, І. В.; Чебанова, Л. А.
2012Переваги використання бляшаних банок для розливу пиваДужко, Л. В.; Мельник, І. В.
2011-10-20Практика стабілізації виноградних вин інгредієнтами рослинного походженняМельник, І. В.
2020Розробка технології напівтемного крафтового пива Munich HellesМельник, І. В.; Шаталов, А. О.
2014-05-22Системний підхід до вдосконалення існуючих технологій харчових продуктівМельник, І. В.; Куц, А. М.
2012Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіхаОмельчук, С. В.; Мельник, І. В.; Домарецький, В. А.