Browsing by Author Лисенко, Г. Л.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Використання рослинних добавок у виробництві посічених напівфабрикатівЛисенко, Г. Л.; Ісаєв, Іван Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2022Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбасЛисенко, Г. Л.; Скляренко, Станіслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2020-11-15Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata»Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.
2023Поширення равликівництва в УкраїніЛисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.
2021Продуктивні та технологічні особливості корів української чорно-рябої молочної породиЛисенко, Г. Л.; Єфимова, Анастасія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2015Технологія виробництва яловичиниБарановський, Д. І.; Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Васильєва, Ю.О.; Федяєв, В. А.; Колісник, О. І.; Криворучко, Ю. І.; Попова, В. О.
2023Удосконалення технологічних елементів при відгодівлі равликів Helix Aspersa в умовах відкритого ґрунтуЛисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Гейда, І. М.