Browsing by Author Лабазов, М. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Визначення гідрофільних характеристик порошку плодів ріжкового дереваСамохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М. І.
2021-04-08Використання порошку плодів ріжкового дерева в технології мафінівСамохвалова, О. В.; Лабазов, М. І.; Мілаєнкова, С. А.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О.
2023Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобуСамохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М. І.
2021Оцінювання жироутримувальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаженняСамохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М. І.
2020Перспективи використання нових модифікованих жирів у технології кондитерських виробівЛабазов, М. І.; Самохвалова, О. В.