Browsing by Author Лабазов, М. І.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Визначення гідрофільних характеристик порошку плодів ріжкового дерева | Самохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М. І. |
2021-04-08 | Використання порошку плодів ріжкового дерева в технології мафінів | Самохвалова, О. В.; Лабазов, М. І.; Мілаєнкова, С. А. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О. |
2023 | Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобу | Самохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М. І. |
2021 | Оцінювання жироутримувальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаження | Самохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М. І. |
2020 | Перспективи використання нових модифікованих жирів у технології кондитерських виробів | Лабазов, М. І.; Самохвалова, О. В. |