Browsing by Author Кравчук, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільнийПогарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.
2019-05-15Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із чорної смородини та оцінка їх якостіПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В.
2021Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продуктиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О.С.; Абрамова, Т. С.; Юр’єва, O. O.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М.
2021Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якостіПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М.