Browsing by Author Кравчук, Т. В.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний | Погарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М. |
2019-05-15 | Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із чорної смородини та оцінка їх якості | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В. |
2021 | Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продукти | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О.С.; Абрамова, Т. С.; Юр’єва, O. O.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М. |
2021 | Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якості | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М. |