Browsing by Author Капрельянц, Л. В.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання | Хомич, Г. П.; Капрельянц, Л. В.; Земелєв, С. А. |
2012 | Застосування спектроскопії в визначенні β-глюканів у ближній ІЧ-області | Шпирко, Т. В.; Капрельянц, Л. В.; Труфкаті, Л. В.; Лапіна, О. Ф. |
2011 | Створення синбіотичного продукту в гелевій формі | Капрельянц, Л. В.; Воловик, Т. М.; Гоцуленко, М. І. |
2009 | Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків | Негру, І. Ф.; Капрельянц, Л. В. |