Browsing by Author Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Дослідження технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленнямОнищенко, В. М.; Фабричний, Денис Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Розробка проекту технології м'ясних реструктурованих напівфабрикатівГринченко, Н. Г; Катриченко, Роман Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Розробка проекту технології м'ясних чіпсів на основі м’яса птиціГринченко, Н. Г.; Головко, Олександр Віталійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Розробка проекту технології та технологічної лінії виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням емульгаторівЯнчева, М. О.; Кротюк, Максим Костянтинович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Розробка технології м'ясних напівфабрикатів збагачених БАР рослинного походженняБольшакова, В. А.; Ключка, Дар’я Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса