Browsing by Author Городиська, Олена Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шротуГуменюк, Оксана Леонідівна; Городиська, Олена Володимирівна; Ксенюк, Марія Павлівна
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна
2017-08-28Спосіб виробництва кондитерської глазуріГревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Марущенко, Анна Сергіївна; Кузнецов, Олександр Олексійович; Верешко, Анастасія Андріївна
2017-08-28Спосіб виробництва кондитерської глазуріГревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Марущенко, Анна Сергіївна; Кузнецов, Олександр Олексійович; Верешко, Анастасія Андріївна
2017-08-28Спосіб виробництва кондитерської глазуріГревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Марущенко, Анна Сергіївна; Кузнецов, Олександр Олексійович; Верешко, Анастасія Андріївна
2018Технологія кондитерської глазурі з використанням виноградних порошків як альтернативи какао-порошкуГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Буштрук, Ігор Валерійович
2019Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів