Browsing by Author Гніцевич, Вікторія Альбертівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження мікроструктури продуктів переробки молочної сироваткиГніцевич, Вікторія Альбертівна; Гончар, Юлія Миколаївна; Романенко, Роман Петрович
2017Обґрунтування доцільності використання ферментних препаратів спрямованої дії в безвідходних технологіях переробки гарбузаГніцевич, Вікторія Альбертівна; Чикун, Н.Ю.; Гончар, Юлія Миколаївна
2006Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГніцевич, Вікторія Альбертівна; Слащева, Аліна В’ячеславівна
2005Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГніцевич, Вікторія Альбертівна; Васильєва, Олена Олександрівна