Browsing by Author Гершун, В. С.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві продуктів із холестеринознижувальною дією | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С. |
2020 | Оцінювання якості висівок зернових культур | Ленерт, С. О.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С. |
2020 | Рисові висівки-багате джерело фітостеролів | Дубініна, А. А.; Гершун, В. С. |
2019 | Роль товарознавчих дисциплін у формуванні фахівців галузі харчових технологій | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С. |
2019-05-15 | Способи збагачення харчових продуктів фітостеринами | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Гершун, В. С. |