Browsing by Author Верхівкер, Я. Г.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Виробництво хлібобулочних виробів, із відкладеним випіканням | Верхівкер, Я. Г.; Мірошниченко, О. М.; Петькова, О. В. |
2019 | Особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврів | Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М. |
2019 | Особливості методології викладання розділу «Тара» дисципліни «Фізико-хімічні основи технології консервованих продуктів» | Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М. |
2021 | Розробка соковмісних продуктів, збагачених колагеном | Верхівкер, Я. Г.; Мірошниченко, О. М.; Павленко, С. І. |