Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58918
Title: | Особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврів |
Authors: | Верхівкер, Я. Г. Мирошніченко, О. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Верхівкер Я. Г., Мирошніченко О. М. Особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврів. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 189-190. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58918 |
ISBN: | 978-966-405-478-9 |
Appears in Collections: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_189-190.pdf | 230.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.