Browsing by Author Васильєва, Ю. О.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Використання рибок Даніо (Zebra fish) як об'єкта в експериментальних дослідженнях | Васильєва, Ю. О. |
2020-05-20 | Вплив наявності корекційних секцій та погодних умов на збереженість проблемних телят в м’ясному скотарстві за весняних турових отелень | Дидикина, А. І.; Прудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Васильєва, Ю. О. |
2020-05-20 | Експериментальне дослідження впливу різних видів коптильної деревини на якість скумбрії гарячого копчення | Попова, В. О.; Сиромятникова, Н. А.; Васильєва, Ю. О.; Леппа, А. Л. |
2022 | Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктів | Васильєва, Ю. О.; Дідковський, Олексій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2023 | Технологічні і біохімічні властивості м’яса та м'ясопродуктів | Васильєва, Ю. О. |