Browsing by Author Васильєва, Ю. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання рибок Даніо (Zebra fish) як об'єкта в експериментальних дослідженняхВасильєва, Ю. О.
2020-05-20Вплив наявності корекційних секцій та погодних умов на збереженість проблемних телят в м’ясному скотарстві за весняних турових отеленьДидикина, А. І.; Прудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Васильєва, Ю. О.
2020-05-20Експериментальне дослідження впливу різних видів коптильної деревини на якість скумбрії гарячого копченняПопова, В. О.; Сиромятникова, Н. А.; Васильєва, Ю. О.; Леппа, А. Л.
2022Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктівВасильєва, Ю. О.; Дідковський, Олексій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2023Технологічні і біохімічні властивості м’яса та м'ясопродуктівВасильєва, Ю. О.