Browsing by Author Бєляєва, Інна Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Визначення режимів фризерування морозива на основі сироваткиЗолотухіна, Інна Василівна; Бєляєва, Інна Михайлівна
2021Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продуктуДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Селютін, Віктор Михайлович; Бєляєва, Інна Михайлівна
2019Обґрунтування вибору стабілізатора для м’якого морозива на основі сироваткиДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Бєляєва, Інна Михайлівна
2020-12-28Плівкове покриття для обробки плодів абрикоса перед зберіганнямДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Новікова, Віра Валеріївна; Бєляєва, Інна Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна; Сподар, Катерина Вікторівна; Радченко, Анна Едуардівна
2020-12-28Плівкове покриття для обробки плодів вишні перед зберіганнямДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Новікова, Віра Валеріївна; Бєляєва, Інна Михайлівна; Скирда, Олена Євгенівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Татар, Лариса Василівна
2020-12-28Плівкове покриття для обробки плодів черешні перед зберіганнямДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Новікова, Віра Валеріївна; Бєляєва, Інна Михайлівна; Сорокина, Світлана Вікторівна; Карбівнича, Тетяна Василівна; Афанасьєва, Віта Анатоліївна