Перегляд зібрання за групою - Автори Бударіна, А. І.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014-05-22 | Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировини | Янчева, М. О.; Мурликіна, Н. В.; Бударіна, А. І. |
2013 | Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Бударіна, А. І.; Щербина, С. О. |
2013 | Навчально-виховний процес очима студента | Крайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.; Бударіна, А. І. |
2012-04-25 | Удосконалення технологій м’ясопродуктів з використанням ензимів | Бударіна, А. І.; Альбоща, А. В. |