Browsing by Author Безусов, А. Т.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Біотехнологічний спосіб зневоднення гарбузової м’якоті під час одержання β-каротинового концентрату | Безусов, А. Т.; Доценко, Н. В.; Нікітчіна, Т. І.; Афанасьєва, Т. М.; Мірошниченко, О. М. |
2012 | Кавбуз – перспективна сировина для консервування | Мельнічук, О. Є.; Безусов, А. Т. |
2012 | Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз | Безусов, А. Т.; Мазуренко, І. К. |
2021 | Технологія консервованих овочевих бульйонів | Безусов, А. Т.; Доценко, Н. В.; Нікітчіна, Т. І.; Афанасьєва, Т. М. |