Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Аналіз підприємств ресторанного господарства в управлінській інформаційній системі | Ільченко, М. О. |
2011 | Витрати: економічна сутність поняття та їх класифікація | Ільченко, М. О. |
2020 | Дослідження проблем в аналізі підходів до управління маркетинговою діяльністю підприємств | Ільченко, М. О. |
2015 | Дослідження та моделювання в навчальному процесі | Топоркова, О. В.; Ільченко, М. О. |
2016 | Збалансована система показників управлінського обліку витрат підприємств ресторанного господарства | Ільченко, М. О. |
2014 | Звіт про науково-дослідну роботу «Обліково-інформаційне забезпечення управління на підприємствах торгівлі, ресторанного та готельного господарства» (заключний) | Янчева, Л. М.; Белебеха, І. О.; Гринько, А. П.; Крутова, А. С.; Акімова, Н. С.; Котенко, Л. М.; Черникова, І. Б.; Баранова, А. О.; Топоркова, О. В.; Кирильєва, Л. О.; Наумова, Т. А.; Горбатюк, Н. М.; Нестеренко, І. В.; Бойченко, Н. В.; Бочуля, Т. В.; Нестеренко, О. О.; Герасимова, Н. С.; Рудіян, Л. П.; Янчева, І. В.; Гайдар, С. М.; Кашперська, А. І.; Коробкіна, І. С.; Ільченко, М. О.; Янчев, А. В.; Кирильєва, Д. Д. |
2016 | Звіт про науково-дослідну роботу «Організаційно-методичні аспекти обліку та аудиту витрат в управлінні підприємств індустрії гостинності» (заключний) | Янчева, Л. М.; Акімова, Н. С.; Янчев, А. В.; Крутова, А. С.; Грінько, А. П.; Бочуля, Т. В.; Чернікова, І. Б.; Баранова, А. О.; Кирильєва, Л. О.; Топоркова, О. В.; Наумова, Т. А.; Нестеренко, О. О.; Ковалевська, Н. С.; Кваша, О. О.; Євлаш, Т. О.; Говоруха, О. О.; Янчева, І. В.; Кашперська, А. І.; Коробкіна, І. С.; Ільченко, М. О.; Шеховцов, Д. Д. |
2016 | Методи активного навчання у навчальному процесі | Топоркова, О. В.; Ільченко, М. О. |
2020 | Методи аналізу в стратегічному управлінні виробничими запасами | Топоркова, О. В.; Янчева, І. В.; Ільченко, М. О. |
2014-05-22 | Організаційні аспекти моделі управління на підприємствах ресторанного господарства | Ільченко, М. О. |
2014 | Організація СРС із використанням інформаційно-комунікаційних технологій | Бойченко, Н. В.; Ільченко, М. О. |
2021 | Особливості впровадження та характерні риси дистанційного навчання в закладах вищої освіти | Ільченко, М. О. |
2019 | Особливості застосування міжнародних стандартів аудиту | Бойченко, Н. В.; Ільченко, М. О. |
2016 | Особливості комп’ютеризованого обліку витрат підприємств ресторанного господарства | Топоркова, О. В.; Ільченко, М. О. |
2021 | Особливості корпоративного управління підприємствами в умовах пандемії | Ільченко, М. О. |
2016 | Переваги застосування економіко-математичної моделі в управлінській обліково-інформаційній ситемі підприємств ресторанного господарства | Топоркова, О. В.; Ільченко, М. О. |
2014-05-22 | Проблеми адаптації систем «директ-костинг» і «абсорпшион-костинг» до вітчизняної практики управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства | Топоркова, О. В.; Ільченко, М. О. |
2021 | Система управління як важлива складова зовнішньоекономічної діяльності підприємств | Ільченко, М. О. |
2020 | Сучасні проблеми обліку й аудиту маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства | Ільченко, М. О. |