Перегляд зібрання за групою - Автори Саєнко, С. Ю.
Результати 2 до 16 із 16
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2011 | Аналіз геометричних особливостей робочих камер теплових апаратів | Саєнко, С. Ю.; Вікман, Н. Є.; Гречко, І. С.; Куриліна, О. В. |
2016 | Використання комплексу SolidWorks для проектування елементів обладнання | Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М. |
2016 | Властивості кривих другого порядку як відбивачів променів тепла | Тормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю. |
2014-05-22 | Застосування сучасних засобів комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робіт | Лебединець, І. В.; Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М. |
2019 | Застосування сучасних підходів до конструювання під час підготовки бакалаврів спеціальностей «Прикладна механіка» та «Енергетичне машинобудування» | Саєнко, С. Ю. |
2013 | Комп’ютерне моделювання відбивальної системи камери для сушіння | Саєнко, С. Ю. |
2011 | Конструктивні особливості форм робочих камер апаратів для забезпечення рівномірного розподілу теплоти на приймальній поверхні | Саєнко, С. Ю.; Нечипоренко, І. В.; Козирєв, А. В. |
2013 | Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості | Саєнко, С. Ю. |
2016 | Методика впровадження кінцево-елементних розрахунків конструкцій у дисципліну «Основи САПР» | Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М. |
2013 | Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектора | Кіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.; Мольський, О. С. |
2012 | Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в ІЧ-сушарках дикорослої плодово-ягідної сировини | Кіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М. |
2016 | Моделювання теплових процесів у апаратах харчової промисловості | Тормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М. |
2013 | Результати впровадження тривимірного моделювання в навчальний процес ННІХТБ ХДУХТ | Саєнко, С. Ю. |
2019 | Технічне рішення апарата із застосуванням ефекту ІнТМО для сушіння вологої харчової сировини | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Саєнко, С. Ю.; Пак, А. В. |
2016 | Фундаменталізація професійної підготовки фахівців харчової галузі | Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Потапов, В. О.; Саєнко, С. Ю. |