Перегляд зібрання за групою - Автори Саєнко, С. Ю.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 2 до 16 із 16 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011Аналіз геометричних особливостей робочих камер теплових апаратівСаєнко, С. Ю.; Вікман, Н. Є.; Гречко, І. С.; Куриліна, О. В.
2016Використання комплексу SolidWorks для проектування елементів обладнанняСаєнко, С. Ю.; Костенко, С. М.
2016Властивості кривих другого порядку як відбивачів променів теплаТормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.
2014-05-22Застосування сучасних засобів комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робітЛебединець, І. В.; Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М.
2019Застосування сучасних підходів до конструювання під час підготовки бакалаврів спеціальностей «Прикладна механіка» та «Енергетичне машинобудування»Саєнко, С. Ю.
2013Комп’ютерне моделювання відбивальної системи камери для сушінняСаєнко, С. Ю.
2011Конструктивні особливості форм робочих камер апаратів для забезпечення рівномірного розподілу теплоти на приймальній поверхніСаєнко, С. Ю.; Нечипоренко, І. В.; Козирєв, А. В.
2013Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловостіСаєнко, С. Ю.
2016Методика впровадження кінцево-елементних розрахунків конструкцій у дисципліну «Основи САПР»Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М.
2013Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектораКіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.; Мольський, О. С.
2012Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в ІЧ-сушарках дикорослої плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.
2016Моделювання теплових процесів у апаратах харчової промисловостіТормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М.
2013Результати впровадження тривимірного моделювання в навчальний процес ННІХТБ ХДУХТСаєнко, С. Ю.
2019Технічне рішення апарата із застосуванням ефекту ІнТМО для сушіння вологої харчової сировиниПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Саєнко, С. Ю.; Пак, А. В.
2016Фундаменталізація професійної підготовки фахівців харчової галузіПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Потапов, В. О.; Саєнко, С. Ю.