Просмотр собрания по группе - Авторы Кондрашина, Лідія Анатоліївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 3 из 3
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2019Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатинуКондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович
2023Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназаКондрашина, Лідія Анатоліївна; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Віктор Іванович; Сметанська, Ірина Миколаївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Перцевой, Федір Всеволодович