Просмотр собрания по группе - Авторы Кондрашина, Лідія Анатоліївна
Результаты 1 по 3 из 3
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази | Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна |
2019 | Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатину | Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович |
2023 | Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа | Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Віктор Іванович; Сметанська, Ірина Миколаївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Перцевой, Федір Всеволодович |